EnglishNederlandsDeutsch

HACCP vloeren

Op alle locaties waar hygiëne absolute prioriteit heeft, zoals bijvoorbeeld in de voedsel-of drankenindustrie of de farmaceutische industrie moeten vloeren voldoen aan de mondiale HACCP-normen.
Met meer dan 30 jaar ervaring in deze sector weten we bij BoFloor precies welke eisen dan aan de vloeren gesteld worden en hebben wij ons programma pvc-tegels hierop afgestemd.

Niet alleen HACCP maar ook:

Behalve hygiëne zijn er uiteraard nog meer criteria waaraan vloeren in bovengenoemde sectoren moeten voldoen. De BoFloor vloersystemen voldoen volledig aan de volgende punten:

VRAAG OFFERTE AAN  STEL UW VRAAG

Vloeistofdichte vloeren

Door de tegels volledig te verlijmen en de voegen of verbindingen chemisch dan wel thermisch te vulkaniseren zijn de vloeren volledig vloeistofdicht. Zeer belangrijk op die locaties waar er veel met vloeistoffen gewerkt wordt.

Snel te plaatsen en te gebruiken

Basisprincipe van Bofloor vloersystemen is dat ze zeer snel te plaatsen zijn en al la minute te gebruiken. Hierdoor is er geen of slechts minimale bedrijfsuitval, en daar worden wederom kosten door bespaard.

Zelf plaatsen

Nog meer kosten kunt u besparen door te kiezen voor een van onze HACCP vloeren die u zelf kunt leggen.
Wilt of kunt u deze werkzaamheden niet zelf uitvoeren hebben wij uiteraard vakmensen, met jarenlange ervaring, achter de hand om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

Waar zijn HACCP vloeren zoal verplicht.

o.a. in levensmiddelenindustrie, drankenindustrie, grootkeukens, restaurantkeukens bakkerijen, slagerijen, visverwerkende industrie, farmaceutische industrie, sanitaire ruimtes en toiletpartijen, groente en fruit verwerkende industrie.

Wat kost een HACCP-vloer bij BoFloor

NAAR DE WEBSHOP  OFFERTE AANVRAGEN

Welke vloer is geschikt voor mij

© 2021 BoFloor Industrialfloors
Webdevelopment m&m web-it